En lögn blir lätt en sanning när den kommer inifrån

II.
Skolstarten punkterade den lilla säkerhetsbubbla jag byggt upp under sommaren, och under allt fanns bara mitt trasiga halvläkta jag.
Och jag har bestämt mig för att det här året ska gå bra för mig, och jag ska nå höga betyg. Och så blev jag sjuk och denna veckan minus måndag har spenderats hemma. Och jag har ångest för att hamna efter.


II.
Det var släktträff förra helgen och jag kände mig oönskad och ivägen men det var kul ändå.


III.
I morgon kommer Nelly hit och stannar hela helgen. Och det är jag glad för, för jag behöver få tankarna i ordning och på annat

Och allt som vi gjorde den stunden vill jag göra om

Jönköping 17-19/08-2012:


I.
Den helgen i Jönköping var den finaste helgen på länge.
Mitt hår var illa och mina läppar var illa mitt hjärta var uselt men jag mådde bra ändå
Och jag har försökt att sortera allting men det går inte

To die by your side is such a wonderful way to die

Skolångesten smög sig på mig med tassande ljudlösa steg. Jag som trodde att jag skulle slippa det; vara stark, vara modig. Alla nya ansikten och allt nytt betyder bara en sak, och det stavas r-ä-d-s-l-a.

Helgen blev en utav de bästa helgerna på hela sommarlovet. Moppeåkande mitt i natten, skräckfilm, röda läppar och djupa samtal uppe på berg. Allt var så bra. Och fastän hjärtat skenade iväg i 190 ibland, så gick det bra. Jag överlevde, och mådde bra. (Och bilder har jag ju på kameran) (Och bilderna från London ska ni ju självklart också få)

Och jag hoppas att jag klarar mig i morgon. Ett två tre andas.

Vi faller på måfå tills vi faller isär

I. Jag och mamma stod så långt fram vi kunde och väntade på att Nationalteatern skulle kliva upp på scenen. Och mamma längtade så för att hon inte sett dem uppträda sedan hon var 16 år.


II. Och sen kom Den Svenska Björnstammen och publiken förvandlades till ett svettigt discohav. Och dem var helknasiga och det var så fruktansvärt bra.


III. Och imorgon så åker jag till Jönköping, till finaste Nelly, och stannar där i två nätter.

Hon var elva år blott när hon begick sina brott


I. Det sköra hjärtat har tagit 100 slag och tankarna är överallt. Och jag vill helst sluta andas; komma bort från det rivande. Och fastän det har avtagit något, så gör det ju så ont ändå. 



II. Blev nostalgisk när jag fann det sötaste porslinet jag äger.


III. Ritade på fula trasiga handleder och sol har det varit här.

Och så färgade jag håret rött som blodet självt.

Här är natten när vi räknar våra stygn

Hjärtat bara slår och slår och slår fast än jag inte vet vart eller hur jag ska ta mig vidare

Igår så träffade jag Nelly för första gången och jag trodde att det skulle bli som vanligt: en massa panik och obekväma tystnader. Men på något sätt så hände det inte. Och jag fick en spindel på hakan och pasta i håret, och det var nog absolut en utav de bättre dagarna denna sommar.

Hospital

Bilder kan man ju tydligen inte lägga upp här så då får jag lämna er utan någonting alls just nu
(jag är så himla glad och jag hoppas hoppas och önskar fast jag hatar det och allting)

Släng ner nyckeln min fina

Det känns så konstigt att skriva här då jag nästan aldrig har orken att göra det. Och jag vill inte slänga upp ett halvdant inlägg (så som jag gör nu). Men jag ska nog bättra mig; jag ska försöka. I morgon skriver jag bättre.

London, dag ett

Vi kom dit sent, med höga förväntningar och vilt bankande hjärtan. London, liksom.


I. Andra dagen var de typiska sevärdigheternas dag. Och jag har nog aldrig hunnit med att se så mycket fint på en och samma dag.



II. Hard Rock Cafe - och jag var i himlen.



III. Allt Harry Potter relaterat vi besökte den dagen var så fint, och åh, så saknat. Och det gör så ont i min Pottesjäl att vi var tvugna att gå därifrån.

Gör mig en tjänst och sluta tro att det blir bättre.

I.
eBay är min nya bästa vän efter att jag klickade hem tio par lösögonfransar för 40kr, och en ögonskuggspalett med 180 sorter. (fula läppar har jag fortfarande)

II.
Jag köpte de finaste strumpor jag någonsin ägt, plus ett par knästrumpor för ynka 15kr.

III.
Jag satte upp fina stjärnor och en ny BD-poster på min ganska fula vägg
och hela veckan har jag letat nya tapeter och nu har jag funnit en som är helt perfekt (om perfekt existerar) (och kamerablixtar + inget tålamod = fula bilder)

RSS 2.0